Digor Ziraat Odası > Haberler > YENİ GÖREVE GELEN MUHTARLARDAN İSMET HAGİ'YE ZİYARET

YENİ GÖREVE GELEN MUHTARLARDAN İSMET HAGİ'YE ZİYARET

31 Mart yerel seçimler sonucunda görevine yeni başlayan   muhtarlarımız Digor Ziraat Odası Başkanı İSMET HAGİ'yi makamında ziyaret ettiler. HAGİ; muhtarlar ile digor çiftçisinin durumu, bölgemiz tarım ve hayvancılık konusunda istişare ederek şunları belirtti: ''Çiftçilerimizin  her konuda her daim yanında olacak hem muhtarlar hem odamız birlikte  üstümüze düşen neyse yapmaya devam edeceğiz. Milli ekonominin temeli tarımdır. Ülkemiz tarım ve hayvancılığın gelişimi kıymetli çiftçilerimizin ellerinde, bizde çiftçilerimiz için üstümüze düşen neyse fazlasıyla yapmaya gayret edeceğiz.'' belirterek yeni muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.