Digor Ziraat Odası > Haberler > DİGOR ZİRAAT ODASI DİGOR İLÇESİ ARPA VE MISIR EZME YEM TESİSİ PROJESİ MAL ALIM İŞİ İHALE İLANI

Digor Ziraat Odası, Serhat Kalkınma Ajansı “Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı” kapsamında sağlanan mali destek ile Merkez Mah. Av.Orhan Doğan Cad. Jandarma SK. No: 25 Digor/KARS’da TRA2/23/SOGEPKA2/0001 referans numaralı DİGOR İLÇESİ ARPA VE MISIR EZME YEM TESİSİ isimli projesi için Mal alım işi ihalesini sonuçlandırmayı planlamaktadır.

MAKİNE EKİPMAN LİSTESİ

1-Arpa Alım Helezonu                      6- Arpa Ezme Makinası

2-Arpa Eleme Sistemi                      7- Elevatör

3- Arpa Yıkama Helezonu               8- Tartım ve Paketleme Sistemi

4- Arpa Tavlama Ünitesi                  9- Yükleme Konveyörü

5-Arpa Aktarım Helezonu              10- Kontrol Panosu ve Otomasyon

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale dosyası Merkez Mah. Av.Orhan Doğan Cad. Jandarma SK. No: 25 Digor/ KARS adresinden, www.ka.gov.trveya www.serka.gov.trinternet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 04.08.2023 saat: 15:00

Teklifler, 04/08/2023 tarihinde, saat 15:00’da Merkez Mah. Avukat Orhan Doğan Cad. Jandarma SK. No:25 Digor/ KARS adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.