Digor Ziraat Odası > Haberler > ODAMIZ BÜNYESİNDE KURDUĞUMUZ TOPRAK ANALİZ LABORATUVARIMIZIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Toprak Analiz Laboratuvarımızın açılışını 65.dönem UHD Bakanı Sn. Ahmet Arslan, TBMM Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı AK Parti Milletvekili Sn. Prof.Dr.Yunus KILIÇ, Digor Kaymakamı Sn. Orhan Gazi KARAKAŞ, İl Genel Meclis Başkanı Sn. Muzaffer YAĞCI, AK Parti İl Başkan Vekili Kadir SARIDAĞ, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim ALTINTAŞ, AK Parti İlçe Başkanı Kadir KUVAT, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Adem ERTAŞ, MÜSİAD Kars Şube Başkanı İsmail GÜRSOY, Selim Ziraat Odası Başkanı Ahmet YILDIRIM, Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Nesim GÖK ,Kağızman Ziraat Odası Başkanı Sulhattin GÜNDAY, Susuz Ziraat Odası Başkanı Ejder ÇAKAS, İlçe Tarım Müdürümüz Berna USLU ve teknik personellleri, Saygıdeğer Muhtarlarımız ve değerli çiftçilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Toprak Analiz Laboratuvarımızın açılışında bizleri yalnız bırakmadıkları için kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.