Digor Ziraat Odası > Haberler > TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ (TZOB) TEKNİK MÜŞAVİRLERİ SAHADA ÜRETİCİYLE BULUŞUYOR..

TZOB Teknik Hizmetler Kurulu teknik müşaviri Levent Genç,bölgedeki çiftçilerin sorunları, çözüm yolları ve proje çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Kars bölgesi kurum ve çiftçi ziyaretlerinde bulunuyor. Bugünde Digor Ziraat Odasını ziyaret eden Levent bey öncelikle kurumda bazı muhtarlar ve çiftçilerin de katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi ve birebir bölgenin sıkıntılarını dinledi. Daha sonra Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi ve Kars Ziraat Odası Genel Sekreteri Kurban bey ile birlikte Digor Kaymakamı SN Enver Hakan Zengince’yi makamında ziyaret ederek ilçe de ki sıkıntılarla ilgili görüşüp bilgi aldı. Daha sonra Digor İlçe Tarım ve Orman müdürlüğüne geçerek  İlçe Tarım ve Orman müdürü Berna Uslu’dan  çiftçilerle ilgili yaşanan sıkıntılar, eksiklikler ve yapılabilecekler ile ilgili görüş ve öneriler hakkında istişare ederek köy ziyaretleri için ayrıldılar. Levent bey daha sonra bizzat köylere geçerek üreticiyi sahada  ziyaret edip şikayetlerini ve taleplerini dinleyip rapor tuttu. Bölgemizde ki sıkıntıları rapor halinde alarak gerekli çalışmaların yapılacağını belirtip bölgemizden ayrıldı. Kendisine hem kurumumuzu ziyareti hem de çiftçimizi birebir sahasında ziyaretinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.