Digor Ziraat Odası > Haberler > TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI

TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI

TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK SINAVI 23 KASIM 2019 TARİHİNDE ANKARA’DA YAPILACAKTIR
Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Düzenlenmesine Dair Yönetmelik ve Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Uygulama Esasları kapsamında: 2019 yılı ikinci Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı 23 KASIM 2019 tarihinde Ankara İlinde Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (GAZİSEM) tarafından belirlenen yerlerde düzenlenecektir. Ek-2’de yer alan sınav takvimine göre belirtilen sınav ücretini yatırmayanlar sınava başvuramayacaktır.
Aday tarafından Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı başvurusunun yapılacağı link adresi (e-devlet şifresi ile girilecektir) ve sistemin kullanılışı ile ilgili rehber Ek-2’de belirtilen tarihten sistem başvurusundan önce www.tarimorman.gov.tr ve https://egitim.tarimorman.gov.tr/utem internet adreslerinde yayınlanacak olup, sistem bu tarihler arasında kullanıma açılacaktır.