Digor Ziraat Odası > Haberler > ŞEHİT CANER SELİMOĞLU'NUN NAAŞI, KARS'TAKİ BABA OCAĞINA GETİRİLDİ.

ŞEHİT CANER SELİMOĞLU'NUN NAAŞI, KARS'TAKİ BABA OCAĞINA GETİRİLDİ.

Kars Harakani Havaalanı’na askeri uçakla getirilen şehit Piyade Sözleşmeli Er Caner Selimoğlu’nun naaşını yakınları, Kars Valisi Türker Öksüz, Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, AK parti İl Başkanı Adem Çalkın ve silah arkadaşları karşıladı.
Havaalanında ambulansa alınan Piyade Sözleşmeli Er Caner Selimoğlu’nun naaşı toprağa verilmek üzere Susuz’a bağlı Yaylacık köyü’ne götürüldü. Şehidimizin cenaze törenine  katılarak şehidimize son görevini yerine getiren Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi '' Kars'taki baba ocağına getirilen şehidimizi havaalanında karşılayarak Susuz ilçesi yaylacık köyünde şehidimize karşı son görevimizi yaparak onu son yolculuğuna üzüntüyle uğurladık. Başta ailesi olmak üzere tüm Türkiye 'ye  başşağlığı  ve sabırlar diliyorum.' sözlerini iletti.