Digor Ziraat Odası > Haberler > KONYA'DAN DİGOR'A MERDANE..

KONYA'DAN DİGOR'A MERDANE..

DİGOR ZİRAAT ODASINDAN ÇİFTÇİLERİNE MERDANE..
Digor Ziraat odası Yönetim kurulu Başkanı İSMET HAGİ  her yıl tarım makinelerini çiftçilerinin ihtiyaçlarına göre çeşitlendirirken bu yıl da yine çiftçileri için merdane getirtti. Digor da merdanelerin ilk denemsini gerçekleştiren HAGİ: her yıl çiftçimizin ihtiyaçlarına göre çeşitlendirdiğimiz tarım makinelerine bu yıl bir yenisini daha ekledik. Tarım makineleri çiftçilerimiz için büyük kolaylık sağlamakta ve insan gücüyle işlenemeyecek bir çok araziyi makineler yardımıyla işlenerek tarıma kazandırılmakta. Bu yüzden de biz her yıl bölgemiz arazisinde kullanılabilecek ve çiftçimizin isteğine uygun tarım makineleri getirterek çiftçimize  daha kolay tarım yapabilme imkanı sağlıyoruz.' diyerek çiftçilerine hizmetlerin devam edeceğini dile getirdi.