Digor Ziraat Odası > Haberler > KARS ZİRAAT ODASI’NDAN DR. HÜSEYİN DÜZGÜN’E VEDA YEMEĞİ

KARS ZİRAAT ODASI’NDAN DR. HÜSEYİN DÜZGÜN’E VEDA YEMEĞİ

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi, Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş başkanlığındaki yemeğe Ziraat Odası İl Koordinasyon Başkanı Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi, ve diğer ilçe oda başkanları katıldı. Adem Ertaş ve İsmet Hagi, il ve ilçe odaları adına Dr. Hüseyin Düzgün’e teşekkür plaketi sundular. Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş; “Kars’ta görev yaptığınız süre içinde hem Kars çiftçisine hem bizlere yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı size çok teşekkür ediyoruz dedi. Ziraat Odası İl Koordinasyon Başkanı Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi de; İlimizde, bölgemizde, ilçelerimizde çok önemli hizmetlerde bulundunuz. Bütün odalarımız ve çiftçilerimiz adına size teşekkür ediyoruz dedi. Kars İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün ise şunları söyledi: Bizler birlikte güzel işler yaptık. İl Ziraat Odası Başkanımız, İl Koordinasyon Başkanımız ve ilçe oda başkanlarımızın aynı tempoyla devam edeceklerine inanıyorum. Allah hepinizden razı olsun dedi.