Digor Ziraat Odası > Haberler > İSMET HAGİ GÜVEN TAZELEDİ

İSMET HAGİ GÜVEN TAZELEDİ

Kars Ziraat Odası’nda yapılan İl Koordinasyon toplantısında Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi M. Latif Maskan da katılımıyla Kars Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanlığı seçimleri yapıldı.

Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi güven tazeleyerek yeniden İl Koordinasyon başkanı seçildi.

Ayrıca, Türkiye Ziraat Odaları Birliği genel seçimlerinde Ankara’da oy kullanacak üst delegeliğine; Kars Ziraat odası Başkanı Adem Ertaş, Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi, Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Nesim Gök ve Selim Ziraat Odası Başkanı Ahmet Yıldırım getirildi.

İl Koordinasyon Kurulu Başkanı İsmet Hagi, TZOB yönetim kurulu üyesi bölge temsilcisi M. Latif Maskan’a toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti. Çiftçi sorunları, hayvancılık ve odanın yarınları için hayata geçirmeyi planladıkları projeleri de aktaran Hagi, “Dün olduğu gibi bugün ve yarın da odamızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Tüm üyelerimize ve Kars halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.