Digor Ziraat Odası > Haberler > İSMET HAGİ GÜVEN TAZELEDİ

İSMET HAGİ GÜVEN TAZELEDİ

Kars Digor Ziraat Odası Başkanı İsmet HAGİ, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa getirildi.

Kars’ın en etkin ve aktif odalarından Digor Ziraat Odası, başarılı ve çalışkan başkanını her yapılan genel kurulda başkanlığa getiriyor. Başarılarıyla adından sıkça söz ettiren, Kars’ın önde gelen odasına başkanlık eden İsmet Hagi, çiftçilere sağlanan kolaylıklarda öncülük etmesi, Karslı çiftçilerin sorunlarını Ankara’ya taşıması ve çözüm noktası bulmasıyla ilçede çok seviliyor. HAGİ bunlarla da sınırlı kalmayıp sosyal aktiviteler, çiftçi günleri, memleket meselelerinde de öncü rol oynuyor. Odayı yeni binasına da kavuşturan HAGİ, hak ettiği yere getirilerek kendisine olan güveni her geçen gün daha da artırıyor.

Digor Ziraat Odası’nın son yapılan Genel Kurulunda da başkanlığa getirilerek bir kez daha güven tazelemiş oldu.

HAGİ, “Yeni görev alan arkadaşlara ve emeği geçenlere ve destek veren dostlara saygı ve sevgilerimi sunarım.” dedi.