Digor Ziraat Odası > Haberler > DİGOR ZİRAAT ODASINDAN KEPÇE HİZMETİ

DİGOR ZİRAAT ODASINDAN KEPÇE HİZMETİ

Digor Ziraat Odası tarafından 2011 yılında alınan kepçe aracı ile tarlalarını temizleyen çiftçilere ekim ve sürüm dönemlerinde büyük kolaylık sağlandı.

Ziraat Odası Başkanı Sayın İsmet HAGİ ; almış oldukları kepçe aracı ile 2 yıl içerisinde  yaklaşık olarak 3  bin dönüm  tarlaları  taşlardan temizlediklerini dile getirdi . Ekin ve hasat dönemlerinde  klasik traktör biçerdöverleri kullanmak zorunda kalan çiftçilerimiz artık modern tarım aletlerinden biri olan  biçerdöverlerin kullanılmasıyla hem zamandan tasarruf etmiş oldu , hem de ürünlerden kaliteli ve yüksek verim almaktadır …Ve kepçe aracının birçok köyde faaliyete geçmesi ile temizlenen tarlalarda artık modern tarım aletlerinden biri olan biçerdöverlerin kullanılması….

e-height�����