Digor Ziraat Odası > Haberler > DİGOR ZİRAAT ODASINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

DİGOR ZİRAAT ODASINDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

DİGOR ZİRAAT ODASI BAŞKANI İSMET HAGİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ SEBEBİYLE KADIN ÇİFTÇİLERİNE ZİYARET..
Digor Ziraat Odası Başkanı Sayın İsmet HAGİ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gün içinde gelen tüm kadın çiftçilerin ve İlçemizde bulunan kamu kurumlarında çalışan kadın personellerin Kadınlar gününü kutladı. d

“Kadınlar yaşamımızın her anında yanımızda olan doğumdan ölüme kadar bizleri yetiştiren, bizlere biz olma yolunda kalplerindeki sevgiyi , merhameti ve doğrulukları aşılayan ,aile yaşamını öğreten en büyük varlıklarımızdır. Çocuklarımızın emanetçileri ve ilk eğitmenleri olan annelerimizin ve tüm kadınların her alanda eğitme konusunda tüm kurum ve kuruluşların çaba harcaması gerekmektedir.Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek için kadınlarımızın bilinçlendirilmesi eğitilmesi bu nedenle önem arz etmektedir...