Digor Ziraat Odası > Haberler > DİGOR ZİRAAT ODASI YENİ HİZMET BİNASINDA..

DİGOR ZİRAAT ODASI YENİ HİZMET BİNASINDA..

2010 yılında kurulan Digor Ziraat Odası kiracı durumundayken,2014 yılında Tarım Kredi Kooperatifine ait olan taşınmazı satın aldı.Tarım Kredi Kooperatifine ait taşınmazın Ziraat Odası tarafından satın alınmasıyla binanın yeni bir görünüm elde etmesi için çalışmalar yapıldı. Oda Yönetim Kurulu Başkanına ait bir oda ,Toplantı salonu,çiftçilerin dosyalarını yapmak için geldiklerinde bekleyebilecekleri çay ,kahve gibi ikramların yapılacağı bekleme salonları ,Danışman Personeller için oda  ve yine personeller için ayrı bir mutfak mahiyetinde bölümler yapılarak odanın kurumsal bir havaya bürünmesi sağlandı.