Digor Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Digor Ziraat Odası > Haberler > DİGOR ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN PETROL OFİSLERİ YAPTIĞI ANLAŞMADA ÇİFTÇİLERE ÖZEL MAZOT İNDİRİMİ

DİGOR ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN PETROL OFİSLERİ YAPTIĞI ANLAŞMADA ÇİFTÇİLERE ÖZEL MAZOT İNDİRİMİ

DİGOR ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN PETROL OFİSLERİ İLE YAPTIĞI ANLAŞMADA ÇİFTÇİLERİNE ÖZEL MAZOT İNDİRİMİ

Ülkemizin son zamanlarda içinde bulunduğu ekonomik süreç tüm sektörleri olumsuz etkilediği gibi tarım sektörünü de olumsuz etkilemiştir. Her geçen gün yükselen girdi fiyatları nedeni ile üretim yapmakta zorlanan çiftçilerimizin yanında olduğumuzu hatırlatmak ,üretimlerini desteklemek, bir nebze de olsa sıkıntılarını hafifletmek adına Digor Ziraat Odası Başkanlığı olarak petrol ofisleri ile bir anlaşma imzaladık ve bu anlaşma sonucunda çiftçilerimize mazotta %5 indirim sağlanacaktır. Çiftçilerimizin bunun için çiftçi olduklarına dair belge almaları yeterli olacaktır.
Çiftçilerimizin artan girdi fiyatları nedeniyle üretimde zorlanmaları ve nerdeyse üretimi bırakmaya karar verdikleri bu dönemde çiftçimizin yanında olup bir nebze de olsa rahatlatmak ve üretimlerine destek vermek amacıyla yaptığımız bu anlaşma tüm çiftçilerimize hayırlı olur inşallah. Üretim için çiftçilerimize desteklerimiz her daim devam edecektir.