Digor Ziraat Odası > Haberler > DİGOR ZİRAAT ODASI BAŞKANI İSMET HAGİ MAZBATASINI ALDI

DİGOR ZİRAAT ODASI BAŞKANI İSMET HAGİ MAZBATASINI ALDI

01.02.2019 Cuma Günü yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında oy çokluğu ile İsmet HAGİ Digor Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilerek güven tazelemiştir. Bugün de mazbatasını teslim alan HAGİ '' Bizi bu göreve layık gören, destekleyen, yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. Görevimin en büyük amacı çiftçimize başkan olmak değil hizmetkar olmak, onların yanında olmak, daha iyi bir üretim yapabilmeleri için elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapabilmekti. Yeni dönemde de görevime bu amaç doğrultusunda çiftçimize hizmetlerimizi onların ihtiyaçları doğrultusunda artırarak devam edeceğiz. '' sözlerini dile getirdi.