AK PARTİ DİGOR İLÇE BAŞKANI SN TUNCER BAYKIZ VE AK PARTİ DİGOR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SN NEBİ KERENCİLER'DEN DİGOR ZİRAAT ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMET HAGİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Digor İlçe Başkanı SN. Tuncer Baykiz ve AK Parti Digor Belediye Başkan Adayı SN. Nebi KERENCİLER; Digor Ziraat Odası Olağan Genel Kurul Toplantısında tekrar seçilerek Digor Ziraat Odası Yönt. Kurl. Başkanlığına getirilen SN. İsmet HAGİ'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.İlçenin sorunları hakkında sohbet ederek her zaman ki gibi  çiftçimizin vatandaşımızın her daim yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceklerini birlikte bu yolda ilçemiz, çiftçimiz, vatandaşımız için çalışacaklarını önemle belirttiler. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.